Bulvár

Több mint ötezer migránst tartóztattak fel a megyében vasárnap

Több mint ötezer migránst tartóztattak fel a megyében vasárnap

2015. szeptember 14., hétfő
Több mint ötezer migránst tartóztattak fel a megyében vasárnap
migransok_0913_02_gs

5683 illegális bevándorlóval - köztük 931 gyermekkel - intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szeptember 13-án - adta hírül a police.hu.

A legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületéről állították elő a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát. Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Országszerte 13 ezer

Országszerte 13 162 határsértőt fogtak el a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-t. A rendőrség honlapján olvasható összesítés szerint pénteken 3023, szombaton 4330, vasárnap 5809 volt az elfogottak száma. 28 gyanúsított ellen embercsempészés, hét esetben pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.