Bulvár

Karolinás diákok énekeltek a Klauzál téren

Karolinás diákok énekeltek a Klauzál téren

2015. szeptember 22., kedd
Karolinás diákok énekeltek a Klauzál téren
karolina_flashmob01kf

Népdalcsokorral készültek a Karolina-iskola kisdiákjai és gimnazistái, a Klauzál téri flash mobbal vette kezdetét a Szent Gellért Katolikus Ifjúsági Nap.

A kedd délutáni villámcsődület célja az volt, hogy a Karolina-iskola nagyközönség előtt köszönje meg, amiért egyre több gyermek csatlakozik és csatlakozhat közösségükhöz. A flash mobbal egyúttal elindult a Szent Gellért Katolikus Ifjúsági Nap rendezvénysorozat, melynek a Tágas Tér Fesztivál néhány rendezvényével egyetemben mától a Boldogasszony Iskolanővérek szegedi iskolája ad otthont. A Karolina-iskola és a fesztivál értékrendje számos ponton találkozik: a kereszténység, a közösségi lét, a párbeszéd, az önkéntesség, a kultúra, valamint az oktatás mind szerves részét képzik a intézmény mindennapjainak. A szervezők éppen azért választották a villámcsődületet, hogy felhívja a figyelmet ezekre a kapcsolatokra. A Tágas Tér Fesztivál keretében pénteken is találkozhatnak az érdeklődők a diákokkal, ugyanis a Gen Verde együttes tagjaival az Újszegedi Szabadtéri Színpadon csendül majd fel a Start Now musical.

A villámcsődület apropója a Szent Gellért Katolikus Ifjúsági Nap.http://szegedma.hu/?p=573020

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.