Bulvár

Villámcsődület zavarta meg a szegedieket

Villámcsődület zavarta meg a szegedieket

2015. augusztus 12., szerda
Villámcsődület zavarta meg a szegedieket
zenes_flashmob01kf

A hőség sem tudta eltántorítani a fiatalokat, akik a Klauzál téren énekeltek a szegedieknek. A We are the world című dallal az értékteremtő fiatalságra hívták fel a figyelmet.

Országszerte 19 városban egy időben hirdették ma a fiatalok az üzenetet: az összefogás értéket teremt. Az Ifjúság Világnapja alkalmából más-más produkciókkal hívták fel a járókelők figyelmét, Szegeden élőzenés előadással fogtak össze. A Klauzál téri élet egy pillanatra megállt, amikor rázendítettek az 1980-as évek népszerű slágerére, a We are the world című dalra. Többen telefont ragadtak, hogy megörökítsék az akciót.

zenes_flashmob02kf

A szegedi fiatalok néhány külföldi barátjukkal karöltve hirdették a dal üzenetét, amit

Fedor Péter Mózes

, a Csongrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetője szerint azért választottak az első ilyen megmozdulásukhoz, mert megérinti a sétálóutca közönségét. A szervező hozzátette: 19 hálózati pontjukon más és más előadással készülnek a fiatalok, a fővárosban például a metróaluljárók lépcsőjén táncoltak a résztvevők.

"We are the world..." - énekelték a fiatalok a kánikula ellenére a Klauzál téren. Miért? Katt: http://szegedma.hu/?p=559128

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.