Bulvár

Újabb gyanúsított a migránsnak hitt fiatal bántalmazásának ügyében

Újabb gyanúsított a migránsnak hitt fiatal bántalmazásának ügyében

2015. augusztus 8., szombat
Újabb gyanúsított a migránsnak hitt fiatal bántalmazásának ügyében
felververes

A Szegedi Nyomozó Ügyészség pénteken újabb személyt hallgatott ki gyanúsítottként a július 18-án este történt bántalmazással összefüggésben - adta hírül közleményében a Csongrád Megyei Főügyészség.

A szintén a korábban a Szegedi Fegyház és Börtönben börtönőrként szolgálatot teljesítő gyanúsított a megalapozott gyanú szerint bekapcsolódott a már előzetes letartóztatásban lévő társa és a sértettek közötti dulakodásba egy az eljárás során még ismeretlen társával együtt, és a migránsnak vélt férfit testszerte tettlegesen bántalmazták. A gyanúsított a gyanú szerint egy másik sértettet is bántalmazott, majd a helyszínről társaival együtt eltávozott. A férfit, akinek egyébként szolgálati viszonya az esetet követően a Szegedi Fegyház és Börtönben megszűnt, a Szegedi Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítja, figyelemmel arra is, hogy vonatkozásában az előzetes letartóztatásban levő társától eltérően nem merült fel adat arra, hogy a bántalmazását bármilyen módon motiválta volna a sértett származása. Fentiekre is figyelemmel a gyanúsított az ügyben szabadlábon védekezik. A csoportos elkövetésben érintett harmadik férfi felkutatása és személyazonosságának megállapítása folyamatban van. Mint azt

korábban megírtuk

, a júliusi incidens során

Sz. Tímea

testvérével és kubai származású, de 20 éve Magyarországon élő barátjával tartott haza, mikor egy legalább háromfős társaság barátja bőrszíne miatt szóváltásba keveredett velük, majd a vita tettlegességig fajult. Nem tisztázott körülmények között a lányt, testvérét és félvér barátját is bántalmazta a támadó, a barátja védelmére kelő Sz. Tímeának eltört az arccsontja, valamint elvesztette eszméletét.

A Szegedi Nyomozó Ügyészség pénteken újabb személyt hallgatott ki gyanúsítottként a július 18-án este történt bántalmazással összefüggésben - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=558399

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.