Bulvár

14 ittas vezetőt fogtak el a rendőrök a Körös-toroki Napokon

14 ittas vezetőt fogtak el a rendőrök a Körös-toroki Napokon

2015. augusztus 3., hétfő
14 ittas vezetőt fogtak el a rendőrök a Körös-toroki Napokon

A Csongrádi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körös-toroki Napok idejére a város teljes közigazgatási területére.

A fokozott ellenőrzés során 14 ittas járművezetőt fogtak el a rendőrök, közülük 13 fő ellen büntetőeljárás indult, 1 esetben közigazgatási bírságot szabtak ki az egyenruhások. Lopás miatt 1, csendháborítás miatt 3 bejelentés érkezett. A Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület, illetve a kecskeméti Hírös Polgárőr Egyesület üzemeltetésében lévő rendszámfelismerő rendszerrel 4646 járművet ellenőriztek, közülük 8 ki volt vonva a forgalomból, 5 lejárt műszaki érvényességgel közlekedett. A fesztivál területén a rendőrök 2200 fiatal részére adtak bűnmegelőzési tanácsot, illetve szórólapot. A fokozott ellenőrzésben 135 hivatásos rendőr 1536 órában vett részt. Munkájukat 10 polgárőr segítette 104 órában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.