Bulvár

Körbálák égtek Csanyteleken

Körbálák égtek Csanyteleken

2015. július 23., csütörtök
Körbálák égtek Csanyteleken

Öt esethez riasztották a tűzoltókat szerdán Csongrád megyében, több tűzesethez, és egy közlekedést megakasztó faághoz vonultak ki a katasztrófavédők.

Nem sokkal délután fél három után az M43 autópálya Szeged felé vezető oldalán körülbelül 40 m2 területen gyulladt meg az aljnövényzet. Szegedi –és algyői egységek fojtották el a tüzet. Kevéssel négy óra előtt a hódmezővásárhelyi Rárósi út mentén égett a tarló, mintegy 5 hektár területen. A helyszínre érkezett hódmezővásárhelyi egységek három tűzoltó sugárral fékezték meg a lángokat. Csanyteleken három hektáron égett száraz fű, aljnövényzet, valamint nyolc körbála széna a kora esti órákban. A tűzhöz Csongrádról, Szentesről és Kistelekről érkeztek hivatásos tűzoltó egységek. Az éjszaka folyamán Szegeden, a Csanádi utcában egy faág hasadt a trolibusz felsővezetékére, amit a kiérkező szegedi egység láncfűrész segítségével távolított el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.