Bulvár

A tudományt mint dizájn építi be a Science Hotel Szeged

A tudományt mint dizájn építi be a Science Hotel Szeged

2015. július 10., péntek
A tudományt mint dizájn építi be a Science Hotel Szeged
00

Szeged városa sok mindenről híres, főként a Napfény városaként emelgetik és fürdővárosként ismert, fesztiválokkal, Szabadtérivel és kulináris élvezetekkel. Sokan elfeledkeznek azonban Szeged tudományos életéről és ezen a téren elért eredményeiről. A Hotel Science alapítói emiatt érezték szükségét, hogy ezzel a névvel és koncepcióval alkossák meg a város első téma és design hoteljét, mely Szeged új brandjévé válhat.

A Science Projekt Kft. 702 millió forint összértékű beruházásából közel 492 millió forintot Európai Uniós támogatás fedez, a beruházás a DAOP-2.1.2.-12-2012 „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése” tárgyú pályázati program keretében valósul meg. A hotel 2015. júliusában nyitja meg kapuit. Stílusosan és merészen használja fel a tudományt, mint dekorációs elemet, mely összességében kölcsönöz egyediséget és nyújt maradandó élményt. A belváros szívében található 4 csillagos szálloda 35 szobát kínál nagyméretű franciaágyakkal, a kétágyas szobákban extra méretű ágyakkal, lakosztállyal, összenyitható, családi szobákkal. A város első design szállodája elegáns helyszín lehet kisebb konferenciák, szemináriumok, üzleti megbeszélések lebonyolításához, üzleti reggelik megfelelő helyszíne is lehet. Az egyedi szálloda jelentősen hozzájárulhat Szeged turisztikai életének szinesításáhez, felpezsdítéséhez, ezáltal a turisztikai bevételek növekedéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.