Bulvár

Ma indul a TeSzedd! akció

Ma indul a TeSzedd! akció

2015. május 15., péntek
Ma indul a TeSzedd! akció
fazekas sandor-teszedd 2014-fegyvernek

Ma indul és egész hétvégén tart a TeSzedd! akció, amelyhez előzetes mintegy 115 ezren jelentkeztek szerte az országban.

Az ötödik akció elsődleges célja, a szemét eltüntetésén kívül, hogy növeljék az emberek érzékenységét a természet iránt, szeretnék megértetni, mennyire fontos a szelektív hulladékgyűjtés, ezáltal az újrahasznosítás segítése és a hulladék keletkezésének megakadályozása is. A május 15. és 17. között szervezett hulladékgyűjtési programra előzetesen május 7-éig lehetett regisztrálni, ám az akcióhoz mindhárom napon a helyszínen is lehet csatlakozni, így a korábbi évek tapasztalatai alapján akár 60-70 ezerrel is többen vehetnek részt a munkában, mint ahányan előzetesen jelentkeztek. Pénteken

Fazekas Sándor

földművelésügyi miniszter és

Bornemissza János

, Poroszló polgármestere nyitja meg az akciót a Heves megyei településen, ezen a napon Szolnokon, Kiskunhalason, Szentgotthárdon, és Budapesten is lesznek rendezvények, de csatlakozott a Magyar Hovédség és a Honvédelmi Minisztérium dolgozói is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.