Bulvár

Csütörtökön ismét reggelivel várják a bringásokat a Dóm téren

Csütörtökön ismét reggelivel várják a bringásokat a Dóm téren

2015. május 5., kedd
Csütörtökön ismét reggelivel várják a bringásokat a Dóm téren
bringas_reggeli04_gs

A Magyar Kerékpárosklub Szegedi Területi Szervezete idén is bringás reggelivel várja a kerékpárral munkába, iskolába igyekvőket május 7-én, csütörtökön 7 és 8 óra között a Dóm téren.

A Bringázz a munkába! kampányhoz idén tavasszal nem kapcsolódik közösségi játék, külön kampány nem lesz, mivel a kampány szervezéséhez szükséges keretszerződés kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub között folyamatban van. A bringás reggeli üzenete ugyan évek óta azonos (bringázz munkába, suliba lehetőleg minden nap), de idén tavasszal egy akcióval szeretnénk arra is felhívni a figyelmet, hogy nincsenek bringások, autósok, mindannyian közlekedők vagyunk. A Magyar Kerékpárosklub először szervez bringás reggelit autósoknak is. Ha egyébként a hétköznapokban még autózik, most jöjjön bringával a Dóm térre, és hozza magával jogosítványát/forgalmiját vagy kocsikulcsát, fényképezze le magát a helyszínen, és töltse fel a fotót az országos

Facebook-eseménybe

. A képet feltöltők között egy 2 fős luxushétvégét sorsolunk ki a szentendrei Rosinante Szállodában. Részletek a

Kerékpárosklub oldalán

olvashatóak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.