Bulvár

Több állat is elpusztult a zsombói tűzesetben

Több állat is elpusztult a zsombói tűzesetben

2015. április 23., csütörtök
Több állat is elpusztult a zsombói tűzesetben

Jelentős anyagi kár keletkezett és több állat is elpusztult egy zsombói tűzeset miatt - olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Egy tíz négyzetméteres melléképület tetőszerkezete gyulladt ki Szegeden. A lángok szerdán, a déli órákban csaptak fel a tűzifa tárolására használt épületben. A műveletirányítás a szegedi tűzoltók két egységét riasztotta a helyszínre, akik két vízsugárral kezdték meg az oltást. A rajok időben megfékezték a tüzet, amely a főépületet is veszélyeztette. A tűzeset során senki sem sérült meg. Délután három órakor Zsombóról érkezett lakossági bejelentés a szegedi főügyeletre. A Ménesjárás dűlőben - eddig tisztázatlan körülmények között -, egy nyolcvan négyzetméteres disznóól gyulladt ki. A helyszínre három szegedi egység indult el. A tűzoltók az áramtalanítást követően két vízsugárral kezdték meg az oltást. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a tanya lakóépületére. A tűzben több jószág is odaveszett, az anyagi kár jelentős. Szerdán, délután öt óra után a Szeged és Deszk közötti csatornapart égett. A kiszáradt aljnövényzet harminc négyzetméteres területen lángolt. A tüzet – amely veszélytelen környezetben keletkezett -, a szegedi tűzoltók két egysége oltotta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.