Bulvár

Április 8-án lesz a következő lomtalanítás Újszegeden

Április 8-án lesz a következő lomtalanítás Újszegeden

2015. április 6., hétfő
Április 8-án lesz a következő lomtalanítás Újszegeden
lomtalanitas

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a húsvéti ünnepeket követően, április 8-án szerdán tartja a következő lomtalanítást Újszeged déli részén (Alsókikötő sor - Vadrózsa utca - Akácfa utca).

Az aktuális lomtalanítási időpontokról a

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit kft. honlapján

, a hírek menüpont alatt tájékozódhat. A lomtalanítás azoknak a lakosoknak díjmentes, akik társaság felé díjhátralékkal nem rendelkeznek, és a hulladékszállítást nem szüneteltetik. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit kft. közleményében kifejti: a lomtalanítási hulladékot nem a kiskert elé kell kihelyezni, hanem a társaság által kijelölt gyűjtőhelyeken elhelyezett gyűjtőkonténerekben (a gyűjtési napon 7-12 óra között). A lomtalanítási hulladék gyűjtőponton történő elhelyezésekor kérik, az ott tartózkodónak mutassák be, hogy a díjfizetési kötelezettségnek eleget tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.