Bulvár

Április 19-én ismét Critical Mass Szegeden

Április 19-én ismét Critical Mass Szegeden

2015. április 8., szerda
Április 19-én ismét Critical Mass Szegeden
critical_mass43_gs

Április 19-én ismét kerékpáros felvonulást rendez a Critical Mass Szeged és Szegedbicaj közössége a Tisza-parti városban.

"Tavasz van, kék az ég és zöld a fű, s közeledik a Föld Napja! Ismét eljött az idő, hogy örömmel bejelentsük: újra közös bringázásra várunk benneteket április 19-én, hogy felhívjuk a figyelmet a szegedi bringával ingázók sokszor mostoha közlekedési körülményeire. Nem csak a belvárosi kerékpáros útvonalakon van teendő! A város külső kerületeiből naponta bejárók sokszor kátyús, töredezett kerékpáros utakra kényszerülnek, vagy a gyalogosokkal egymást veszélyeztetve kell a járdán osztozniuk a városba bevezető lakótelepi területeken" - írják a szervezők a

Facebookon

. A menet 15 órakor a Szent István térről indul, és a teljesen megújított útvonal végén az Ady térre érkezik meg nagyjából 17 óra körül.

Április 19-én ismét lesz Critical Mass Szegeden - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=525879

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.