Bulvár

Kuruzslás miatt indítottak nyomozást a szegedi álfogorvos ellen

Kuruzslás miatt indítottak nyomozást a szegedi álfogorvos ellen

2015. március 4., szerda
Kuruzslás miatt indítottak nyomozást a szegedi álfogorvos ellen

Engedély nélkül végzett fogorvosi és fogtechnikai tevékenységet B. István. Vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság ellene.

Kuruzslás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az 51 éves

B. István

ellen 2014. május 9-én. A megalapozott gyanú szerint a férfi hatósági engedélyek nélkül kialakított és felszerelt fogorvosi rendelőben fogorvosi tevékenységet végzett anélkül, hogy erre irányuló végzettséggel rendelkezne. A gyanúsított szegedi lakásában alakította ki rendelőjét, ahol a pácienseken fogorvosi vizsgálatokat, illetve kezeléseket végzett. A terhelt ellen kuruzslás bűntette miatt indított nyomozást a Csongrád megyei rendőrök a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.