Bulvár

Jogerősen hét év börtönre ítéltek egy szerb kábítószercsempészt

Jogerősen hét év börtönre ítéltek egy szerb kábítószercsempészt

2015. március 26., csütörtök
Jogerősen hét év börtönre ítéltek egy szerb kábítószercsempészt

Jogerősen hét év börtönbüntetésre ítélt a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy szerb férfit, aki autójában elrejtve mintegy 26,5 kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

A táblabíróság különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 33 esztendős férfit. A szabadságvesztés mellett a bíróság a férfit hét évre kiutasította Magyarország területéről. A tanár végzettségű, kutyatenyésztéssel foglalkozó vádlott 2013. október 20-án jelentkezett belépésre a röszkei határátkelőhelyen. A járművet átvizsgáló pénzügyőrök a csomagtartóban elhelyezett három rekeszes kutyaketrec aljzatában kialakított rejtekhelyen 28 műanyag fóliába tekert csomagban mintegy 26,5 kilogramm marihuánát találtak. A szakértői vélemény szerint a drog összes hatóanyag-tartalma csaknem négyszerese volt a különösen jelentős mennyiség alsó határának. A kábítószert a gépkocsiba a vádlott albán állampolgárságú megbízói rejtették el a férfi beleegyezésével, aki 10 ezer eurót kapott volna a fuvarért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.