Bulvár

Főigazgatói elismerést kapott a Maros Mentőcsoport tagja

Főigazgatói elismerést kapott a Maros Mentőcsoport tagja

2015. március 2., hétfő
Főigazgatói elismerést kapott a Maros Mentőcsoport tagja
IMG_6028_cr

Bakondi György tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Polgári Védelem Napja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Angyal Lajosnak, a Maros Mentőcsoport tagjának.

Angyal Lajos

2015. február 27-én, pénteken vette át főigazgatói elismerését a BM OKF épületében tartott ünnepségen. „A kezdetekben a légoltalom az akkori háborús viszonyoknak megfelelően oltalmazta a lakosságot, az emberi életet, és az anyagi javakat, ezért a fegyveres összeütközések idejére vonatkozó feladatrendszer jött létre. A mai nevén, polgári védelemként fél évszázada összegezzük az emberi élet és értékek védelme érdekében végzett munkát, amely az ezredfordulón az újonnan megalakult katasztrófavédelem rendszerének szerves részévé vált, és ahogy a világ fejlődött, úgy fejlődött feladatrendszere, alakult át küldetése is” – mondta az ünnepségen

Bakondi György

altábornagy, a BM OKF főigazgatója. Angyal Lajos több mint öt éve tagja a Maros Mentőcsoportnak. Gépészmérnökként végzett, így elsősorban műszaki szaktudásával járul hozzá a szolgálat tevékenységéhez. Saját autóját is felajánlotta a mentőcsoport működéséhez, melyet rendszeresen igénybe is vesz a szervezet. Angyal Lajos a mentőcsoport aktív tagja, az utóbbi években minden gyakorlaton ott volt. Elvégezte a tűzoltó alaptanfolyamot, valamint a hozzá kapcsolódó kisgépes oktatásokon is bizonyítványt szerzett. A főigazgatói elismeréshez a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya gratulál. Munkájához további sikereket, jó egészséget kívánnak a Maros Mentőcsoport tagjai is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.