Bulvár

Lakatlan ház gyulladt ki Kelebián

Lakatlan ház gyulladt ki Kelebián

2015. február 5., csütörtök
Lakatlan ház gyulladt ki Kelebián

Szerdán három esetben kérték a tűzoltók segítségét. A káreseteknél a hódmezővásárhelyi, a szegedi és a ruzsai egységek avatkoztak be - írja közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szerdán délelőtt tíz órakor Hódmezővásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy nagyméretű fűzfa ága leszakadt. A faág a gyalogos forgalmat is veszélyeztette, ezért tűzoltói beavatkozásra volt szükség. A hódmezővásárhelyi egység láncfűrésszel vágta le a lehasadt részeket. Dél előtt pár perccel Szegedről érkezett egy lakossági bejelentés. A Mérey utcában egy nagyobb faág leszakadt, majd fennakadt az ágakon, veszélyeztetve a helyszínen működő taxiállomás forgalmát. A szegedi egység kihúzós létra segítségével távolította el a magasban lógó faágat. Este hat órakor Kelebiáról jelezték, hogy egy elhagyatott ház teteje füstöl. A helyszínre a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók és a ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége érkezett. A lakatlan épület egyik szobája égett. Az egységek egy vízsugárral fojtották el a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.