Bulvár

Hátizsákba pakolta a lopott tyúkokat

Hátizsákba pakolta a lopott tyúkokat

2015. február 5., csütörtök
Hátizsákba pakolta a lopott tyúkokat
rendorseg

Tyúktolvajt fogtak a mórahalmi rendőrök, a férfi öt szárnyast rejtett hátizsákjába, visszaadni azonban már nem tudta, mert megette mind - írja a police.hu.

Egy helyi lakos tett feljelentést a Mórahalmi Rendőrőrsön január 28-án a reggeli órákban. A feljelentő a nyomozóknak elmondta, hogy az éjszaka folyamán a Szegedi úti házuk mellett található ólból ellopták öt tyúkját. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. A 29 éves ásotthalmi lakost előállították a Mórahalmi Rendőrőrsre, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a kerítésen keresztül mászott be az udvarra, majd bement a tyúkólba, ahol a nála lévő hátizsákba pakolta a baromfikat. Ezt követően biciklivel elhagyta a helyszínt. Azt is bevallotta, hogy a szárnyasokat már megette. A nyomozók a gyanúsítottat gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.