Bulvár

Csütörtöktől kerül a mozikba Csingiling legújabb kalandja + VIDEÓ

Csütörtöktől kerül a mozikba Csingiling legújabb kalandja + VIDEÓ

2015. február 3., kedd
Csütörtöktől kerül a mozikba Csingiling legújabb kalandja + VIDEÓ
csingiling

A magyarországi mozikban február 5-től játsszák a Disney családi animációs filmjét, a Csingiling és a Soharém legendáját.

A Soharém legendájában Csingiling és a Disney tündérei a megszokott, szívmelengető mesevilágban indulnak olyan kalandra, amely az utolsó pillanatig a székhez szegezi a nézőket. A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján – ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet. A tündérek legújabb kalandját

Steve Loter

, a 2002-es Tarzan és Jane című Disney-animáció rendezője jegyzi. A magyar szinkronhangokat

Kiss Eszter

,

Mezei Kitty

,

Farkasházi Réka

és

Kardos Eszter

adja. http://www.youtube.com/watch?v=-YxiuuTJvkI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.