Bulvár

Clouds of Chaos, Shapeless és Flying Fellini-farsang a Rock Klubban

Clouds of Chaos, Shapeless és Flying Fellini-farsang a Rock Klubban

2015. február 27., péntek
Clouds of Chaos, Shapeless és Flying Fellini-farsang a Rock Klubban
flyingfellini-horz

Péntek este a Clouds of Chaos és a Shapeless zenekar koncertezik a Városi Rock Klubban, míg szombaton egy farsangi bulival egybekötött Flying Fellini műsort ad Dula Sanci.

Február 27-én pénteken a nagy sikerű tavalyi koncert után ismét színpadra áll a Clouds of Chaos és a Shapeless zenekar. A Clouds of Chaos az underground metál felé húzva az igényességet minden elé helyezve ötvözi a 2006 év körüli metalcore finomságait és napokban előtörő postmetal vonalait, ezt a mostanában elterjedt posthardcore-ral megfűszerezte és meghintette egy kis progressive-el. A zenekar másfél éve áll fent és minden bólogatni vágyót szeretettel várnak a zenekar tagjai:

Nagy Dávid

– ének,

Séllei Zsigmond

– gitár,

Benkóczy Áron

– basszusgitár valamint

Tokár Zoltán

– dob. Az este másik fellépője a Shapeless, amely 2014 februárjában alakult, zenéjüket több stílusirányzat is meghatározza, jelen pillanatban darkpop-rock feldolgozásokat játszanak, ezért az "eklektikus rock" talán a legjobb kifejezés rá. A zenekar tagjai

Annus Péter

dob,

Pataki Rebeka

basszusgitár,

Kozma Gábor

ritmusgitár,

Grexa István

szólógitár valamint

Papp Zita

ének. Mindkét zenekar új dallal készül az estére, amelyre a belépés most is ingyenes! A közelmúltban megtartott Flying Fellini műsorral

Dula Sanci

messze nem volt elégedett. Azt mondta úgy érzi, hogy egy csomó minden bent maradt a műsor során, ami kijöhetett volna. Ezért úgy gondolta, hogy kerül amibe kerül, de újratölti a bulit, és megcsinálja végül azt, ami szerinte egy-egy ilyen alkalomkor tőle elvárható. Ennek okán a február 28-ra tervezett farsangi mulatság első felében a Flying Fellini újra színpadra lép a klubban. Mivel március első hetében újra visszautazik Londonba, mindent megtesz majd az igazi zenei élmény ismételt megjelenítéséért. A koncert után az éjféllel elütik a farsangi együttlét óráit is a bulin, KáZé válogatja a témába vágó jobbnál jobb zenei élményeket, illetve különböző játékokkal készül erre a jeles alkalomra. Farsangi buliról révén szó érdemes lesz beöltözni is, mivel a három legötletesebb beöltözőt egy erre az alkalomra verbuválódott ’szakmai zsűri’ díjazza értékes nyereményekkel. A fődíjat, melyet a plakátról olvashattok le a Sun City Tetováló szalon támogatásával biztosítják. Ha a hétvégi eseménnyel kapcsolatban több részletre van szükséged, akkor hallgasd meg a hét közben megjelenő Rock Klub Underground hanganyag programajánló beszélgetéseit. A koncertre ingyenes a belépés!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.