Bulvár

Remetebor Szekszárdról a Bárány Kisvendéglőben

Remetebor Szekszárdról a Bárány Kisvendéglőben

2015. január 14., szerda
Remetebor Szekszárdról a Bárány Kisvendéglőben

Szekszárdi borászok pincészetéből kóstolhatnak a Bárány Kisvendéglő pénteki borvacsorájának vendégei.

Amint már többször írtuk, ezúton is megerősítjük, hogy a Bárány Kisvendéglő (6725 Szeged, Kossuth L. sgt. 5.) családias környezetben, kibővült vendégtérrel, a gasztronómiai élmény mellett a mindennapokban jól használható, sznobizmustól és túlzásoktól mentes „józan” borismeretet szeretne közvetíteni. Azoknak ajánljuk e kötetlen hangulatú, igényes, ám mégsem megfizethetetlen, vacsorával egybekötött borkóstolást-borozgatást, beszélgetést, akik nem feltétlenül akarnak „borszakértők” lenni, megelégszenek egyszerű borértéssel, a jó bor értékeinek földhözragadt, gyakorlatias ismeretével, a bor, az étel, és a társaság adta élménnyel.

2015. január 16-án (péntek) este 6 órától

Vendégünk:

Vesztergombi József és felesége Ildikó Szekszárdról A borvacsorán a Remetebor Kft. borai találkoznak növendék marhából készített finomságokkal. Az ételek készítését és a borvacsorát rögzíti a Telin Televízió a „Szeretettel fűszerezve” című műsora számára.

Fogadóbor:

Cserszegi fűszeres 2013

Előétel:

Zakuszka pirítóssal Siller 2013

Leves:

Marhahúsleves maceszgombóccal Kadarka 2012 Kékfrankos 2012

Főétel:

Növendékmarha hátszín steak Merlot, 2009 Cabernet Frank 2009

Desszert:

Házi krémes Vicarius 2009

Részvételi díj:

3500.- Ft Jelentkezés: email: olah1@t-online.hu, Tel.: 30/9452-587 vagy Bárány Kisvendéglő, Szeged, Kossuth.L.sgt.5. Tel.:30/693 137

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.