Bulvár

Remetebor Szekszárdról a Bárány Kisvendéglőben

Remetebor Szekszárdról a Bárány Kisvendéglőben

2015. január 14., szerda
Remetebor Szekszárdról a Bárány Kisvendéglőben

Szekszárdi borászok pincészetéből kóstolhatnak a Bárány Kisvendéglő pénteki borvacsorájának vendégei.

Amint már többször írtuk, ezúton is megerősítjük, hogy a Bárány Kisvendéglő (6725 Szeged, Kossuth L. sgt. 5.) családias környezetben, kibővült vendégtérrel, a gasztronómiai élmény mellett a mindennapokban jól használható, sznobizmustól és túlzásoktól mentes „józan” borismeretet szeretne közvetíteni. Azoknak ajánljuk e kötetlen hangulatú, igényes, ám mégsem megfizethetetlen, vacsorával egybekötött borkóstolást-borozgatást, beszélgetést, akik nem feltétlenül akarnak „borszakértők” lenni, megelégszenek egyszerű borértéssel, a jó bor értékeinek földhözragadt, gyakorlatias ismeretével, a bor, az étel, és a társaság adta élménnyel.

2015. január 16-án (péntek) este 6 órától

Vendégünk:

Vesztergombi József és felesége Ildikó Szekszárdról A borvacsorán a Remetebor Kft. borai találkoznak növendék marhából készített finomságokkal. Az ételek készítését és a borvacsorát rögzíti a Telin Televízió a „Szeretettel fűszerezve” című műsora számára.

Fogadóbor:

Cserszegi fűszeres 2013

Előétel:

Zakuszka pirítóssal Siller 2013

Leves:

Marhahúsleves maceszgombóccal Kadarka 2012 Kékfrankos 2012

Főétel:

Növendékmarha hátszín steak Merlot, 2009 Cabernet Frank 2009

Desszert:

Házi krémes Vicarius 2009

Részvételi díj:

3500.- Ft Jelentkezés: email: olah1@t-online.hu, Tel.: 30/9452-587 vagy Bárány Kisvendéglő, Szeged, Kossuth.L.sgt.5. Tel.:30/693 137

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.