Bulvár

Miniszterelnök-jelöltként társkeresőzik a Budapesten lődörgő vaddisznó

Miniszterelnök-jelöltként társkeresőzik a Budapesten lődörgő vaddisznó

2015. január 16., péntek
Miniszterelnök-jelöltként társkeresőzik a Budapesten lődörgő vaddisznó
vaddiszno

Legalább két vaddisznó keveredett be Budapest belvárosába, melyek gyorsan a netezők kedvenceivé váltak. Többen is lefotózták a természetes környezetükből kitévedt vadakat, a Rocksteady névre keresztelt állatot már az okostelefonos társkeresőre is regisztrálták.

"Több állampolgári bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába január 14-én éjjel, amely szerint két vaddisznót látnak a fővárosban szabadon kószálni. A rendőrök mindkét állatot – szakemberek bevonásával - keresik. Az egyik vaddisznót legutoljára a Budapest XI., Lágymányosi hídnál, a másikat a Schweidel utcában látták" - adott hírt a rendőrség csütörtökön, akik azóta is kutatnak a két eltévedt állat után.

tinder_diszno

Ebben a fővárosiak is a segítségükre vannak, akik úton-útfélen fotózzák a városképtől idegen állatokat, miközben azok a Rákóczi hídtól a Vámház körútig korzóznak. Ezek alapján a

444.hu

egy vaddisznótérképet is készített, melyen három lődörgő vadat jelöltek meg Konfuciusz, Zrínyi és Rocksteady néven - persze lehet, hogy az egyik nagyobb távot megtett malac duplázott, és valóban kettő kóborol csupán. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az állatokat látja, ne próbálja megállítani őket, hanem haladéktalanul hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A

Velvet

már a Tinder nevű okostelefonos párkereső-applikáción is megtalálta az egyik állatot. Rocksteady politikusként, illetve miniszterelnök-jelöltként regisztrálva várja az igazi vadállatokért rajongó társkeresők reakcióit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.