Bulvár

Az ország nagy részén ködre, délnyugaton havazás miatt figyelmeztetnek

Az ország nagy részén ködre, délnyugaton havazás miatt figyelmeztetnek

2015. január 31., szombat
Az ország nagy részén ködre, délnyugaton havazás miatt figyelmeztetnek
arado_kodos_tisza02_gs

Az ország nagy részére a sűrű köd, három délnyugati megyére a havazás veszélye miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint a tartós, sűrű köd miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém, Zala és Pest megyére, valamint a fővárosra adtak ki figyelmeztetést. Baranya, Somogy és Zala megyére a havazás miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. Azt írták: délutántól a Dunántúlon és a Dél-Alföldön egyre többfelé várható eső, havas eső, amit fokozatosan havazás vált fel. Vasárnap éjfélig 5 centiméternél is több friss hó hullhat Zala, Somogy és Baranya megyében, de a Dráva mentén 10-15 centiméter is hullhat. Az előrejelzés szerint vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 Celsius-fok között valószínű, de a hóval borított, kevésbé felhős helyeken ennél is hidegebb lehet, néhol akár mínusz 11 fokig is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.