Bulvár

A szén-monoxid-érzékelő mentette meg a mindszenti családot

A szén-monoxid-érzékelő mentette meg a mindszenti családot

2015. január 29., csütörtök
A szén-monoxid-érzékelő mentette meg a mindszenti családot

Éjjel egy óra után ébresztette a családot az érzékelő. Két sérültet a hódmezővásárhelyi kórházba szállítottak - írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szerdán az első lakossági bejelentés reggel hét órakor érkezett a megyei főügyeletre. Szegeden, a Batthányi utca egyik társasházában egy idős férfi segítségért kiabált, de az ajtót nem tudta kinyitni. A mentőszolgálat kérte a tűzoltók segítségét. A szegedi egység hidraulikus ajtónyitóval feszítette fel a bejárati ajtót, ennek köszönhetően az orvosok időben megkezdhették a férfi ellátását. Szerdán, az éjjeli órákban életeket mentett a szén-monoxid-érzékelő Mindszenten. Egy háromtagú család otthonában jelzett be az érzékelő. A helyszínre a csongrádi tűzoltók érkeztek, akik ellenőrizték a levegő szén-monoxid szintjét, majd átszellőztették a családi házat. Az épületben hárman voltak, közülük két személyt mérgezés gyanújával a hódmezővásárhelyi kórházba szállítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.