A Bárány Kisvendéglő családias környezetben, kibővült vendégtérrel, a gasztronómiai élmény mellett a mindennapokban jól használható, sznobizmustól és túlzásoktól mentes „józan” borismeretet közvetít.
Azoknak ajánljuk e kötetlen hangulatú, igényes, ám mégsem megfizethetetlen vacsorával egybekötött borkóstolást, borozgatást, beszélgetést, akik nem feltétlenül akarnak „borszakértők” lenni, megelégszenek egyszerű borértéssel, a jó bor értékeinek földhözragadt, gyakorlatias ismeretével, vagyis a bor, az étel, és a jó társaság adta élménnyel. A disznótoros borvacsorát december 12-én, 18 órától tartják a Bárány Kisvendéglőben (Szeged, Kossuth.Lajos sgt.5.). Aki pedig a jó borokat szolgáltatja: Telek János, borszakértő.
- Fogadóbor: Egy kivétel, Villányi portugieser 2014 - Előétel: Friss mangalica tepertő, tápéi kenyérrel Kapitány(Irsai Olivér) 2013 Horgony(Chardonnay) 2012 - Leves: Orjaleves csigatésztával, a főtt húshoz reszelt almás torma Torony(Olaszrizling) 2013 Sextáns (Rajnai rizling)2013 - Főétel: Sültkolbász, hurka (véres, májas, rizses) párolt káposztával, steak burgonyával Sirály (Merlot)2012 Katamarán (Cab.sauvignon 50 %- cab. Franc 50%) 2011 IBITUBA (Cabernet Sauvignon) 2009 - Desszert: Hájas tészta szatmári szilvalekvárral - Ízlés szerint: Kabar (2013 Domoszló), vagy diólikör, vagy pálinka
email: olah1@t-online.hu, Tel.: 30/9452-587 vagy Bárány Kisvendéglő, Tel.:30/693 1337
Részvételi díj:
3500 forint
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.