Bulvár

Évzáró disznótoros borvacsora a Bárány Kisvendéglőben

Évzáró disznótoros borvacsora a Bárány Kisvendéglőben

2014. december 10., szerda
Évzáró disznótoros borvacsora a Bárány Kisvendéglőben
borvacsora39_KF

A Bárány Kisvendéglő családias környezetben, kibővült vendégtérrel, a gasztronómiai élmény mellett a mindennapokban jól használható, sznobizmustól és túlzásoktól mentes „józan” borismeretet közvetít.

Azoknak ajánljuk e kötetlen hangulatú, igényes, ám mégsem megfizethetetlen vacsorával egybekötött borkóstolást, borozgatást, beszélgetést, akik nem feltétlenül akarnak „borszakértők” lenni, megelégszenek egyszerű borértéssel, a jó bor értékeinek földhözragadt, gyakorlatias ismeretével, vagyis a bor, az étel, és a jó társaság adta élménnyel. A disznótoros borvacsorát december 12-én, 18 órától tartják a Bárány Kisvendéglőben (Szeged, Kossuth.Lajos sgt.5.). Aki pedig a jó borokat szolgáltatja: Telek János, borszakértő.

„Disznóságok” a dél-balatoni Bujdosó pincészet boraival

- Fogadóbor: Egy kivétel, Villányi portugieser 2014 - Előétel: Friss mangalica tepertő, tápéi kenyérrel Kapitány(Irsai Olivér) 2013 Horgony(Chardonnay) 2012 - Leves: Orjaleves csigatésztával, a főtt húshoz reszelt almás torma Torony(Olaszrizling) 2013 Sextáns (Rajnai rizling)2013 - Főétel: Sültkolbász, hurka (véres, májas, rizses) párolt káposztával, steak burgonyával Sirály (Merlot)2012 Katamarán (Cab.sauvignon 50 %- cab. Franc 50%) 2011 IBITUBA (Cabernet Sauvignon) 2009 - Desszert: Hájas tészta szatmári szilvalekvárral - Ízlés szerint: Kabar (2013 Domoszló), vagy diólikör, vagy pálinka

Jelentkezés

email: olah1@t-online.hu, Tel.: 30/9452-587 vagy Bárány Kisvendéglő, Tel.:30/693 1337

Részvételi díj:

3500 forint

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.