Bulvár

Szegedi az év legjobb sminkesei között

Szegedi az év legjobb sminkesei között

2014. november 18., kedd
Szegedi az év legjobb sminkesei között
menyasszonyi_smink-gyorki_noemi03

A menyasszonyi smink csak a katalógusokban merész, a valóságban általában szolid, visszafogott, szinte csak leheletnyi az ara arcán, kiemelve szépségét. Győrki Noémi megtalálta az aranyközéputat a romantikus és a szexi make up között.

"Nagyon szeretem a letisztult, egyszerű, elegáns sminkeket, az a szilvaszín, amit használtam mostanság nagyon népszerű. A szemöldök alatti díszítéshez az orosz aqua technikát alkalmaztam. Követem az új módszereket, innen szerzek ihletet."

Győrki Noémi

szorgalmával és ötletével elnyerte az Év Sminkese-díj Menyasszonyi Smink második helyét az úgynevezett hordható kategóriában. Műkörömépítőktől a fodrászokon át a sminkesekig összesen húsz kategóriában indulhattak a versenyzők a Magyar Fodrász-Kozmetikus Közhasznú Egyesület szervezte november 9-i eseményén. Akárcsak a jó pap, a tehetséges sminkes is holtig tanul, majd az elsajátított tudást saját stílusának meglelően alakítgatja. A fiatal kozmetikus munkájába könnyen bele lehet szeretni, azok is megtalálják benne a nekik tetszőt, akik különleges make up-ra vágynak, és azok is, akik inkább a visszafogott festést kedvelik. Bármilyen frizurához vagy fazonú ruhához jól áll, de a finom csipkés anyagokkal különösen jól mutat. A modell,

Zefer Kitti

is sellő fazonú menyasszonyi ruhát viselt a fotózás erejéig. Győrki Noémi már nem az első elismerést zsebelhette be, a versenyek kezdetén, 2010-ben ugyancsak menyasszonyi smink kategóriában harmadik helyezést ért el, majd 2011-ben egy hasonló nemzetközi versenyen negyedik, 2012-ben pedig a MOSZI országos versenyen, nappali smink kategóriában harmadik lett. Tavaly a miskolci kézműves kupán fantázia smink kategóriában második helyezett lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.