Bulvár

Két tonnánál több élelmiszert adtak össze az emberek Szegeden

Két tonnánál több élelmiszert adtak össze az emberek Szegeden

2014. november 30., vasárnap
Két tonnánál több élelmiszert adtak össze az emberek Szegeden
elelmiszerbank_karacsonyi_akcio

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület által országosan szervezett hétvégi élelmiszergyűjtésen a szegedi segítő szervezetek és a részt vevő önkéntesek kiemelkedően jól teljesítettek.

Az Angyali.hu Alapítvány által a Penny Marketben, a CIB Bank önkéntesei segítségével a Móravárosi Tecoban, a Karitáció Alapítvány helyszínén, a Mátrix Közhasznú Alapítvány által az Auchanban az emberek apródonként több mint két tonna élelmiszert adtak össze. A jólelkű összefogásnak köszönhetően családok százai számára teszi az összegyűjtött tartós élelmiszer az ünnepeket boldogabbá, illetve a tél átvészelését könnyedebbé.

Dudás Zsanett

, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője boldogan csatlakozott az összefogáshoz, hiszen egymásra figyelve a társadalom értékrendje jó irányba formálható. A jólelkű emberek ismét bebizonyították, hogy "sok kicsi sokra megy" alapon a közösség nagy eredményeket tud elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.