Bulvár

Tesco akció fiatal munkavállalóknak

Tesco akció fiatal munkavállalóknak

2014. október 4., szombat
Tesco akció fiatal munkavállalóknak
tesco_wikipedia

Ideiglenes, majd tartós munkahelyhez juthatnak a fiatalok a Tesco, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) és az Iskolaszövetkezetek Országos Szövetsége (ISZOSZ) együttműködésével, a közös akciót a munkanélküli, ez év nyarán végzett fiatalok számára hirdették meg - közölte az áruházlánc az MTI-vel.

A jogi szabályozás szerint azok a fiatalok, akik az idén végeztek, még október végéig - ameddig érvényes a diákigazolványuk - diáknak minősülnek. A Tesco nekik - a pénzkereset mellett - munkatapasztalatot kínál. Az áruházlánc országosan 500 munkahelyet kínál fel a programba bekapcsolódóknak, akik közül a legjobbakra főállású munkavállalóként is számítanak. Az iskolaszövetkezetek október 31-ig várják a még munkát kereső, végzett diákok jelentkezését. A Tescónál évente több tízezer diák végez munkát, akik legtöbbször a kereskedelmi egységekben pénztáros és árufeltöltő pozíciót töltenek be. Az iskolaszövetkezetek évente mintegy 130 ezer nappali tagozatos tanulónak, hallgatónak biztosítanak - a tanulmányi időbeosztásukhoz alkalmazkodó - gyakorlati munkatapasztalat-szerzési, kapcsolatteremtési, valamint legális pénzkereseti lehetőséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.