Bulvár

Életviteli klubot rendez a KERT ma este

Életviteli klubot rendez a KERT ma este

2014. október 7., kedd
Életviteli klubot rendez a KERT ma este

Ma rendezi meg ingyenes életviteli klubját T-TAPP – egy torna, ahol a kevesebb több lesz címmel a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság 18 órától A "Vasút a gyermekekért" Alapítvány Diákotthonában (6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 44.).

Szabóné Szanyi-Nagy Anna

, Magyarország egyetlen T-TAPP trénere egy olyan edzésmódszerrel ismerteti meg az érdeklődőket, amely a fitnesz fizikoterápiás megközelítése: biztonságosan segít a test funkcionális helyzetének visszaállításában, így váll-, csípő-, térd-, nyak- és hátfájdalommal küzdőknek, túlsúlyosoknak és már érettebb korú egyéneknek is ajánlható.

Teresa Tapp

fejlesztette ki, aki 20 évig dolgozott egy modellügynökségnél, s a mai napig hatékony gyakorlataival hozza formába a modelleket a kifutóra. "Mindössze napi 15 perc az egészségért és a jó alakért"- ígéri a T-Tapp kifejlesztője. Szeretettel várják az egészséges életmód és rekreáció iránt érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.