Bulvár

Tisztázták a biciklilopás kapcsán keresett vásárhelyi fiút

Tisztázták a biciklilopás kapcsán keresett vásárhelyi fiút

2014. augusztus 5., kedd
Tisztázták a biciklilopás kapcsán keresett vásárhelyi fiút

Felismerte fiát és jelentkezett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon annak a fiatalembernek az édesapja, aki a június 13-án nappal, a Hódmezővásárhely, Tóalj utcai kerékpártárolónál rögzített kamerafelvételen látszik, és elviszi saját kerékpárját a tárolóból. A fiatalembert egy ott történt kerékpárlopással összefüggésben keresték a rendőrök.

A nyomozók megállapították, hogy az éjszakai és a nappali felvételeken nem ugyanaz a személy látható. Feltételezhető azonban, hogy a kerékpárt eltulajdonító férfi és a jelenleg külföldön tartózkodó fiatalember ismerik egymást, hiszen a kamerafelvételek szerint az elkövető a most azonosított fiatalember biciklijével érkezett a bűncselekmény helyszínére. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt tovább nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.