Bulvár

Csütörtökön kezdődik a Körös-toroki Napok eseménysorozata

Csütörtökön kezdődik a Körös-toroki Napok eseménysorozata

2014. július 30., szerda
Csütörtökön kezdődik a Körös-toroki Napok eseménysorozata

Csaknem kétszáz program és több mint hatvan fellépő várja a szórakozni vágyókat csütörtöktől négy napon át Csongrádon, a Körös-toroki Napokon.

Molnár Balázs

, a rendezvény sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a több mint két évtizedes múltra visszatekintő csongrádi fesztivál csütörtökön városi toborzó körúttal veszi kezdetét. A fesztiválon napközben színes kulturális események lesznek, emellett számos ingyen látogatható családi és gyermekprogram is szerepel a kínálatban. A négy nap alatt több mint hatvan fellépő - köztük neves dj-k mellett például a Punanny Massif, Majka és Curtis, az Animal Cannibals és a Depresszió - koncertje szórakoztatja a közönséget. A szombat az egészségmegőrzés jegyében zajlik a fesztiválon, a nagyszínpad programjait ennek jegyében állították össze a szervezők, este pedig több koncert is lesz. A szervezők szándékai szerint idén is több tízezren látogatják a délkelet-magyarországi régió egyik legnagyobb múltú fesztiváljának programjait - tette hozzá a sajtószóvivő. A rendezvény részletes programja a

ktncsongrad.hu

oldalon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.