Bulvár

A városnak is üzentek a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK

A városnak is üzentek a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK

2014. július 11., péntek
A városnak is üzentek a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK
szegedszepe_csapatepites013

Csapatépítésen vett részt a Szeged Szépe 2014-es döntőjének - a közönségszavazás alapján bejutott öt lánnyal 23 fősre duzzadt - mezőnye a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban.

A csapatépítést - mint számos multinacionális vállalatnál is - a

személyiségkalauz

trénere,

Hackl Krisztián

tartotta. Az eseményen mozaik betűkből különböző mondatokat raktak ki a döntőbe került lányok, akik többek között ezúton is szerették volna felhívni a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre. "Szeretnénk, ha minden hölgyhöz eljutna üzenetünk, hogy végezzenek rendszeres szűrést, mellyel teljes egészében megelőzhető az emlőrák kialakulása." A lányok nagyon jól érezték magukat Szegeden, ezért üzentek a városnak is. "Szeged a kedvenc városunk!" - tartották fel a betűlapokat. A finalisták programjának következő állomását pénteken a Balaton Sound jelentette volna, ám az időjárás közbeszólt. Ugyanakkor a szervezők hasonló balatoni programmal kárpótolják majd a lányokat a kiesett szórakozásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.