Bulvár

Így csomagoljon kocsit a teherautóba! - Tompánál találták

Így csomagoljon kocsit a teherautóba! - Tompánál találták

2014. június 16., hétfő
Így csomagoljon kocsit a teherautóba! - Tompánál találták
kocsi_kocsiban_tompa01

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy be nem jelentett személygépjárművet találtak egy szerb tehergépjármű rakterében Tompán. A másfélmillió forint értékű járművet lefoglalták, vezetője ellen pedig büntetőeljárást indítottak.

A pénzügyőrök egy szerb tehergépjárművet vizsgáltak át a tompai határkirendeltségen. A benyújtott okmányok alapján a szerb sofőr 950 kilogramm, fából készült hálószobabútort szállított Szerbiából Svájcba. A raktér röntgenvizsgálata során a pénzügyőrök szokatlan tárgyat észleltek a képeken, ezért a járművet felnyitották és meglepődve tapasztalták, hogy a pótkocsi platóján egy svájci forgalmi rendszámú, használt Renault típusú személygépjármű parkol. A mintegy másfélmillió forint értékű, be nem jelentett gépjárművet a pénzügyőrök lefoglalták, a jármű szerb vezetője ellen költségvetési csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a pénzügyi nyomozók eljárást indítottak.

kocsi_kocsiban_tompa03

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.