Bulvár

Kerékpár Regisztrációs Program Szegeden

Kerékpár Regisztrációs Program Szegeden

2014. május 7., szerda
Kerékpár Regisztrációs Program Szegeden
bringa_2

A Szegedi Rendőrkapitányság a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezetével együttműködve 2008 szeptemberében indította el a „Szegedi Kerékpár Regisztrációs Programot”, melynek célja, a növekvő számú kerékpár eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kerékpárok beazonosítása továbbá az, hogy a Szegeden forgalomban lévő kerékpárok nagy része tulajdonoshoz köthetően nyilvántartásba kerüljön.

A program alapján most ismételten lehetősége nyílik a szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2014. május 8-án 09.00-16.00 közötti időben, valamint ezt követően minden hónap második csütörtökén azonos időpontban a Szegedi Rendőrkapitányság épületében (Szeged, Párizsi krt. 16-22. szám) arra, hogy önkéntes adatközléssel nyilatkozzanak kerékpárjuk és saját adataik tekintetében. Az általuk kitöltött adatlap tartalmazza a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb adatokat (típus, márka, szín, felszereltség, stb.) Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja, és a Szegedi Rendőrkapitányság hivatalos megkeresésére a szükséges információkat rendelkezésre bocsátja. A regisztrálás alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matrica kerül a homlokcső mögé, jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.