Bulvár

Lelki fröccsöt mérnek Szegeden, a 90C-ben

Lelki fröccsöt mérnek Szegeden, a 90C-ben

2014. április 18., péntek
Lelki fröccsöt mérnek Szegeden, a 90C-ben
lelki_froccs03_gs

A 90C alapból egy takaros, egyedi kisvendéglőnek számít a belvárosban: elég csak annyi kezdetnek, hogy a név egy melltartóméretet takar, a tulajdonos pedig egy kedves hölgy, akinél immár lelki fröccs is rendelhető.

Lényegében egy olyan mennyiségű fröccsöt takar, ami mellett egy rászoruló el tud elmélkedni lelkének kisebb-nagyobb problémáján, és ha szüksége van hozzá egy kis társaságra - lévén a lelki defektusa magányeredetű - a helyiséget üzemeltető kedves hölgy,

Gurzóné Szabó Beáta

néhány jó szót is mér az ital mellé. A fröccs maga egyébként a viceházmester és nagyfröccs közötti állapot, két deci bor, két deci szódával. A

90C-nek

apró méretét meghazudtoló hírneve van a városban, egy igazi, családi kisvendéglő, ahol a házias ízek, friss ételek gondoskodnak a telt házról a menüztetés idején, ami a kisvendéglő fő profilja, hiszen a 800 forintos árhoz minőség és bőséges adag is párosul, ami így a belvárosban ár-érték arányt tekintve igencsak vonzó még a diákoknak is. A lelki fröccs egyébként egy marketingfogás, amit az üzemeltető nagyobbik fia talált ki, miután épp a barátnőjével ebédelt, ő fröccsözött - ez a tevékenység igen népszerű a 90C-ben -, miközben kedvese arról mesélt, hogy milyen lelki fröccsöt kapott épp a főnökétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.