Bulvár

A rendőrök mentették meg a kihűléstől a csongrádi asszonyt

A rendőrök mentették meg a kihűléstől a csongrádi asszonyt

2014. március 4., kedd
A rendőrök mentették meg a kihűléstől a csongrádi asszonyt

A tyúkoknak szedett „zöldet” a kertben az idős asszony, mikor rosszul lett. A rendőrök helyezték biztonságba - írja a police.hu.

Egy csongrádi férfi tett bejelentést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 3-án 21 óra 30 perckor, miszerint felesége a délután folyamán ismeretlen helyre távozott és azóta nem tért haza, nagyon aggódik érte. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy a feleségét utoljára az általuk gondozott szomszédos telken látta szőlőt metszeni. A járőrök a növényzettel sűrűn borított ingatlant vizsgálták át, amikor egy távolból jövő hangra figyeltek fel. Elindultak a hang irányába, ami a végszomszéd udvaráról jött. A telket átkutatva a zseblámpák fényénél megtalálták az idős hölgyet, aki magatehetetlenül feküdt a fűben. A néni eszméleténél volt, de nem tudott kommunikálni, ezért az egyenruhások értesítették a mentősöket, akik kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.