Bulvár

Trükkös tolvajok loptak készpénzt egy idős asszonytól Óföldeákon

Trükkös tolvajok loptak készpénzt egy idős asszonytól Óföldeákon

2014. január 18., szombat
Trükkös tolvajok loptak készpénzt egy idős asszonytól Óföldeákon

A villamosenergia-szolgáltató munkatársainak adták ki magukat azok a tolvajok, akik 2014. január 15-én a délelőtti órákban jutottak be egy óföldeáki lakásba - írja a police.hu.

A két férfi túlfizetés ürügyén kereste fel az ott lakó idős asszonyt. Miután kifigyelték, hogy a sértett hol tartja a spórolt pénzét, akcióba léptek. Miközben egyikük a konnektorok ellenőrzését színlelve elterelte a néni figyelmét, a másik eltulajdonította a pénzt. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a szolgáltatók képviselőitől ne feledjenek el igazolványt kérni. Csak olyan személyt engedjenek be a lakásukba, akit ismernek, vagy meggyőződtek a személyazonosságáról. Ha mégis idegent engednek be a lakásba, sose hagyják őt magára. Értékeiket ne hagyják őrizetlenül. A szolgáltatók jelzik előre, ha kiszállnak a helyszínre, alkalmazottaik a helyszínen nem kérnek és nem fogadnak el készpénzt. Ha nem biztosak abban, hogy ki akar bejutni Önökhöz, vagy sérelmükre bűncselekményt követtek el, hívják a rendőrséget a 107-es vagy 112-es segélyhívón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.