Bulvár

Elfogták a nyugdíjas nőt kirablásával gyanúsított férfiakat

Elfogták a nyugdíjas nőt kirablásával gyanúsított férfiakat

2013. december 21., szombat
Elfogták a nyugdíjas nőt kirablásával gyanúsított férfiakat
bilincseles_3_0

A csongrád megyei rendőrök 48 órán belül elfogták azt két baksi férfit, akit egy 75 éves szegedi nő kirablásával vádolnak - adta hírül a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység – irányítási Központjába december 18-án 6 órakor érkezett bejelentés, miszerint egy idős nőt Szegeden a Faragó utcában kiraboltak. A megalapozott gyanú szerint két férfi kitépte a sértett kezéből táskáját, aki ennek következtében a földre esett és könnyebben megsérült. A gyanúsítottak a 75 éves nő mobiltelefonját, készpénzét és a táskában lévő egyéb értékeit tulajdonították el. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a bejelentést követően azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként 48 órán belül megállapították a két gyanúsított személyazonosságát. A szegedi rendőrök a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság speciális támogató egységének segítségét kérték a terheltek elfogásához. A 21 éves

K. Zsolt

és 21 éves

K. János

baksi lakosokat december 20-án otthonukban elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A terheltek ellen – őrizetbe vételük elrendelése mellett - rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök kezdeményezték K. Zsolt és K. János előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.