Bulvár

13 éve verte élettársa, most tett csak feljelentést

13 éve verte élettársa, most tett csak feljelentést

2013. december 10., kedd
13 éve verte élettársa, most tett csak feljelentést

Több bordáját és az arccsontját is eltörte már az élettársa, de csak most tett feljelentést - írja a police.hu.

Vallomása szerint már 13 éve heti rendszerességgel bántalmazta élettársa azt az asszonyt, aki december 8-án tett feljelentést a Szentesi Rendőrkapitányságon. A sértett elmondása szerint 2000-ben létesített élettársi viszonyt

Cs. Imrével

. A 41 éves férfi rendszeresen bántalmazta a nőt, aki sosem fordult orvoshoz. Ez idő alatt többször elköltözött a férfitól, de egy idő után mindig megbocsátott neki és visszatért. Legutóbb 2013. decemberében verte meg olyan brutálisan a párja, hogy több bordája és az arccsontja eltört. A férfi ezután bezárta a nőt a házba, a kulcsát és a telefonját elvette, hogy ne tudjon segítséget kérni. A szentesi nyomozók a feljelentést követően elfogták a 41 éves Cs. Imrét, aki ellen kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amiről 2013. december 11-én dönt a nyomozási bíró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.