Bulvár

Elfogta a rendőrség a mórahalmi vandálokat (FRISSÍTVE)

Elfogta a rendőrség a mórahalmi vandálokat (FRISSÍTVE)

2013. július 5., péntek
Elfogta a rendőrség a mórahalmi vandálokat (FRISSÍTVE)
vandalok

Három helyi fiatalkorút állítottak elő a mórahalmi nyomozók a hajnalban történt rongálás miatt. Kihallgatásuk folyamatban van.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt állított elő három helybeli fiatalkorú fiút július 5-én. Az ikerpárt és barátjukat gyanúsítja a Mórahalmi Rendőrőrs azzal, hogy 2013. július 3-ára virradó éjszaka több virágládát felborítottak, illetve virágokat téptek ki a földből Mórahalmon mintegy húsz ház előtt. A három fiatalkorú kihallgatása folyamatban van.

orábban írtuk:

Virágládákat borogattak és virágokat téptek ki a helyéből ismeretlenek július 3-ára virradó éjszaka Mórahalmon. A vandálok több utcában is jártak. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.