Bulvár

Kerékpáros baleset a Vedres utcában - szemtanúkat keres a rendőrség

Kerékpáros baleset a Vedres utcában - szemtanúkat keres a rendőrség

2013. június 30., vasárnap
Kerékpáros baleset a Vedres utcában - szemtanúkat keres a rendőrség

Egy kerékpáros férfi elé lépett egy gyalogos Szegeden. Az előbbi kórházba került, az utóbbi elment a helyszínről. A rendőrség keresi a szemtanúkat és a gyalogost - írja a police.hu.

A jelenlegi adatok szerint június 30-án a déli órákban a szegedi Vedres utca 11. szám előtt kellő körültekintés nélkül lépett az úttestre egy gyalogos, akinek nekiütközött egy arra haladó kerékpáros. Utóbbit, egy 30 éves szegedi férfit a mentők kórházba vitték. A gyalogos nő a helyszínt a rendőrök megérkezése előtt elhagyta. Személyleírása: körülbelül 160-165 centiméter magas, festett szőke hajú, vékony testalkatú, fiatal nő. A rendőrség kéri, hogy aki a gyalogosról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi körút 16-22.), vagy hívja a 112-es segélyhívószámot. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.