Bulvár

Intézkedő rendőrre támadtak Kisteleken, lövés is dördült

Intézkedő rendőrre támadtak Kisteleken, lövés is dördült

2013. június 25., kedd
Intézkedő rendőrre támadtak Kisteleken, lövés is dördült

Egy kábellopás helyszínén intézkedő rendőrre támadtak az elkövetők keddre virradó éjszaka Kisteleken, a járőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Szanka Ferenc

elmondta, éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak eltulajdonítani a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök három elkövetőt értek tetten. A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike egy erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a szerszámmal. A rendőr lövést adott le, amely eltalálta az egyik elkövetőt. Egy tolvaj elmenekült a helyszínről, kettőt elfogtak - közölte az ügyész. A rendőrt és a meglőtt gyanúsítottat súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá. A vagyon elleni bűncselekmény miatt a rendőrség, a hivatalos személy elleni erőszak ügyében a Szegedi Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.