Bulvár

Házaló csalók járják a vidéket

Házaló csalók járják a vidéket

2013. május 1., szerda
Házaló csalók járják a vidéket

Egészségügyi eszközök árusításának indokával csöngettek be két családi házhoz is április 29-én a délutáni órákban Csongrád megyében.

Egy kiszombori lakos jelezte a rendőrségnek, hogy egy nő azzal az ürüggyel kereste fel lakásán őt, hogy a körzeti orvos ajánlásával hozott néhány egészségügyi műszert eladásra. A figyelmes lakos nem dőlt be a trükknek, rögtön fel is kereste házi orvosát, aki megerősítette abban, hogy ő nem tud ilyen megállapodásról. Nem sokkal később Apátfalván két férfi három nő társával kísérelt meg hasonló üzletet, de ők sem jártak sikerrel. A rendőrség az eset kapcsán felhívja mindenki figyelmét arra, hogy legyenek körültekintőek, ne nyissanak ajtót idegeneknek, tartózkodjanak a házalókkal való kétes üzletkötéstől! Amennyiben lakókörnyezetükben ilyet észlelnek, hívják a rendőrséget a 107, valamint a 112-es ingyenes segélyhívószámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.