Bulvár

Szentesen egyeztetett a helyi védelmi bizottság vezetése

Szentesen egyeztetett a helyi védelmi bizottság vezetése

2013. április 25., csütörtök
Szentesen egyeztetett a helyi védelmi bizottság vezetése

Kis Gábor alezredes, a Szentesi Járás Helyi Védelmi Bizottságának kijelölt honvédelmi elnökhelyettese kereste fel csütörtökön a Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a parancsnokot, Kálmán Rajmund őrnagyot, a helyi védelmi bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettesét, amely látogatásra elkísérte Tóth Flórián, a Szentesi Járási Hivatal vezetője, a HVB elnöke is.

Kálmán Rajmund

őrnagy elmondta, folyik a polgári védelmi szervezetek megalakítása és felkészítése, valamint közreműködnek ár- és belvízi jelentések elkészítésében is, amelyeket továbbítanak a megyei védelmi bizottsághoz. A feladatok egyeztetése során megállapodtak, hogy a honvédelmi elnökhelyettes közreműködik a hvb honvédelmi munkacsoportjának felkészítésében, majd közösen megtekintették a szentesi objektumot és a katasztrófavédelem szereit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.