Bulvár

Makón egyeztetett a helyi védelmi bizottság vezetése

Makón egyeztetett a helyi védelmi bizottság vezetése

2013. április 15., hétfő
Makón egyeztetett a helyi védelmi bizottság vezetése
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zsolczai István alezredes, a Makói Járási HVB kijelölt honvédelmi elnökhelyettese kereste fel hétfőn a Makói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a parancsnokot, Balogh Róbert őrnagyot, a helyi védelmi bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettesét, amely látogatásra elkísérte Weszely Tamás, a Makói Járási Hivatal vezetője, a HVB elnöke is.

Balogh Róbert

őrnagy elmondta, folyik a polgári védelmi szervezetek megalakítása és felkészítése, valamint közreműködnek ár- és belvíz jelentések elkészítésében is, amelyeket továbbítanak a megyei védelmi bizottsághoz. A feladatok egyeztetése során megállapodtak, hogy a honvédelmi elnökhelyettes közreműködik a hvb honvédelmi munkacsoportjának felkészítésében, majd közösen megtekintették a makói objektumot és a katasztrófavédelem szereit is. Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.