Bulvár

Közép-Európa divatját felpezsdítő pályázat indul

Közép-Európa divatját felpezsdítő pályázat indul

2013. február 15., péntek
Közép-Európa divatját felpezsdítő pályázat indul

Gombold újra! címmel öltözékkollekció-tervezési pályázatot hirdettek, melyben az alkotók a divat modern trendjeibe illeszkedő, jellegzetesen közép-európai ihletésű ruhadarabokat és kiegészítőket készíthetnek.

Célja, hogy közép-európai - cseh, lengyel, magyar, szlovák - kulturális értékek és hagyományok által inspirált, kimagasló színvonalú ruhadarabok és kiegészítők szülessenek. Ezzel a Kiíró szándéka a közép-európai divat beemelése a regionális és a nemzetközi divatszakma, illetve a közönség látóterébe. A pályázat nyilvános, amelyen – természetes vagy jogi személyként – egyénileg vagy alkotói csoportként lehet részt venni. A pályázaton való részvételhez 2013. április 2-ig a www.gomboldujra.hu weboldalon lehet online regisztrálni. A pályázatról rövid előadást tart 2013. február 16-án, szombaton 14.30-15.30 között Ács Zoltán, a Design Terminál kreatív igazgatója a Szegedi Divatiskolában, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak! A pályázatról részletesen az

alábbi linkre kattintva

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.