Bulvár

Három óra várakozás Röszkénél, 3 kilométeres a sor

Három óra várakozás Röszkénél, 3 kilométeres a sor

2012. december 13., csütörtök
Három óra várakozás Röszkénél, 3 kilométeres a sor

180 percre nőtt a várakozási idő a Röszkei Átkelőhely kilépő oldalán. A hazánkból kilépő teherautók összeérnek a Szerbiába belépő sorral, az autópályán körülbelül 3 kilométernyi kamionsor torlódott fel.

A várakozási idő mintegy két óra, a forgalmat a rendőrök irányítják. Az arra közlekedőktől fokozott figyelmet és körültekintést kérünk, kövessék a rendőrök jelzéseit.

Korábban írtuk:

500 kamion hagyta el Magyarországot a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen december 12-én 10.40-től, miután a szerbiai fél ismét fogadja a tehergépjárműveket. A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök és pénzügyőrök egész nap azon dolgoztak, hogy a feltorlódott kamionok mielőbb kilépjenek az országból. Jelenleg a hazánkból kilépő teherautók összeérnek a Szerbiába belépő sorral, az autópályán körülbelül 2 kilométernyi kamionsor torlódott fel. A várakozási idő mintegy két óra, a forgalmat a rendőrök irányítják. Az arra közlekedőktől fokozott figyelmet és körültekintést kérünk, kövessék a rendőrök jelzéseit. Időközben a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei a Szegedi Rendőrkapitánysággal együttműködve 22 határsértőt fogtak el Röszke és Tiszasziget térségében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.