Bulvár

Réztolvajt fogtak Vásárhelyen

Réztolvajt fogtak Vásárhelyen

2012. november 13., kedd
Réztolvajt fogtak Vásárhelyen

Tetten értek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei egy 28 éves szegedi férfit, aki egy telephelyről rézvezetéket akart eltulajdonítani.

Betörésről érkezett riasztás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére november 13-án a hajnali órákban. A helyszínre érkező rendőrök bementek az üzem területére, ahol a kábeldobok között rejtőzött az elkövető. Amikor meglátta az egyenruhásokat, futásnak eredt, de végül jobbnak látta megállni és megadta magát. Kiderült, hogy a 28 éves fiatalember egy erővágó segítségével rézkábelt vágott le. A bűncselekményben társa is akadt, egy nő, aki a telephely kerítésénél várakozott alkalmi ismerősére. Ő a földön fekve próbált meg elrejtőzni a rendőrök elől. Ellenük lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Időközben az is kiderült, hogy a csapat néhány nappal korábban már járt a telephelyen és akkor is rézkábelt loptak el. A szegedi férfi mindkét cselekményt beismerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.