Bulvár

Élményvonattal Szegedről a császárvárosba - kedvező áron!

Élményvonattal Szegedről a császárvárosba - kedvező áron!

2012. november 25., vasárnap
Élményvonattal Szegedről a császárvárosba - kedvező áron!

Advent Expressz Szegedről – Bécsbe

A MÁV Nosztalgia Kft. a nagy érdeklődésre való tekintettel Advent Expressz Élményvonatát idén első ízben nem csak budapesti indulással, hanem Szegedről, a Napfény Városából is elindítja 2012. december 8-án szombaton.

A „Wiener Adventzauber” (bécsi adventi varázslat) alkalmából a Rathausplatz fénylő mesevilággá változik és Bécs legszebb terei hangulatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A standok karácsonyi ajándékokat, fenyődíszeket, édességeket és meleg italokat kínálnak. A Schönbrunn kastély előtti kulturális és karácsonyi vásár a császári kulisszák romantikáját kínálja. Ilyentájt karácsonyi díszbe öltöznek a belváros, a Graben utcái és terei is. A minden kényelemmel felszerelt, hosszú utazásokra specializálódott rendkívül kényelmes, nagy lábterű, dönthető ülésekkel felszerelt kocsikban névre szóló helybiztosítást kapnak az utasok. A vonaton étkezőkocsi gondoskodik a kiszolgálásáról. A hangosításnak köszönhetően, az utazás teljes időtartama alatt a vonat valamennyi kocsijában működik az utas-tájékoztatás. Az élményvonat Orfeum kocsijában, visszaútban Retro Disco szórakoztatja a vendégeket.

A Szeged -Budapest - Győr - Hegyeshalom – Bécs útvonalon közlekedő élményvonat 4.47-kor indul Szegedről, felszállási lehetőséget biztosítva Kisteleken, Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, Nagykőrösön, Cegléden, Kelenföldön, Tatabányán, Győrben élő utasainknak. Az adventi szerelvény 10.42-re érkezik Bécs/Wien Westbahnhof pályaudvarra. Az Advent Expressz Bécsből 17.20-kor indul vissza, és 23.38-kor érkezik meg utasaival Szegedre. A részvételi díj (Szegedről) felnőtt teljes áru - standard osztályon: 12.490 Ft/fő, gyermek - standard osztályon (4-14 éves korig): 10.990 Ft/fő, Pullman Club osztályon, 4 személyes asztalnál: 19.990 Ft/fő, Pullman Club osztályon, 2 személyes asztalnál: 21.990 Ft/fő, gyermekeknek 4 éves korig külön ülőhely nélkül díjmentes. Az utazáshoz - felnőttek és gyermekek részére egyaránt - érvényes útlevél vagy személyazonosító okmány szükséges. Az élményvonat utasainak az Adventi Vásárban való séta mellet egyéni programjavaslatként ajánlják a gótikus Stephanskirche és a Schönbrunn Palota megtekintését. Az Osztrák Kereskedelmi Kamara tájékoztatása szerint 2012. december 8-án az egyházi ünnep ellenére a belvárosi nagyáruházak (Gerngross, Peek & Cloppenburg, Merkur) éttermek, kávézók és múzeumok zavartalanul nyitva tartanak. Jegyek a szegedi partnerirodákban válthatók. Részletek és további információk

az alábbi linkre kattintva

olvashatóak.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.