Bulvár

Nem kért segítséget a rendőröktől a SZIN-en bántalmazott lány

Nem kért segítséget a rendőröktől a SZIN-en bántalmazott lány

2012. szeptember 20., csütörtök
Nem kért segítséget a rendőröktől a SZIN-en bántalmazott lány

"Az Index.hu weboldalon, 2012. 09. 17. napján 'Liberális kurva, tiplizzél!' címmel megjelent írás rendőrséget érintő részei nem fedik a valóságot, ebből következően valamennyi más médiumnak a közlés vonatkozó részét idéző, arra hivatkozó írásai sem" - olvasható a CSMRFK közleményében.

A közlemény tudatja: a Szegedi Rendőrkapitányság az ügyet kivizsgálta. Megállapította, hogy a cikkben nyilatkozó panaszos hölgy nem a Szegedi Ifjúsági Napokon szolgálatot ellátó rendőröket, hanem a rendezvény belső biztosítását végző biztonsági szolgálat munkatársait kereste meg. Ennek tényét az érintett cég is elismerte. A Szegedi Rendőrkapitányság a panaszos hölggyel a kapcsolatot felvette. Ennek keretében tájékoztatták arról, hogy ügyében magánindítványt terjeszthet elő. Ezen jogával azonban nem kívánt élni.

Az Index szerdai írása

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.