Bulvár

Áramütés ért egy villanyszerelőt Vásárhelyen (FRISSÍTVE)

Áramütés ért egy villanyszerelőt Vásárhelyen (FRISSÍTVE)

2012. szeptember 5., szerda
Áramütés ért egy villanyszerelőt Vásárhelyen (FRISSÍTVE)

Áramütés ért egy villanyszerelőt, aki a szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen történt baleset helyszínén dolgozott, a férfit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta, az áramszolgáltató munkatársainak azokat a károkat kellett kijavítaniuk, amelyek akkor keletkeztek, amikor

egy nő autójával lecsúszott az útról

, és kidöntött egy villanyoszlopot. A nőt részeg barátja kergette egy másik autóval. A baleset a Lévay utcában egy kanyarban történt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett – tudatta a szóvivő. Kiderült, hogy a fogócska előtt két nappal a nő autójáról a rendőrök levették a rendszámot, ezért barátja saját járművéről rakta azokat át a kocsira – közölte a százados. A férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisításának vétsége és ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Emellett bár a férfi rendelkezett jogosítvánnyal, azt nem tartotta magánál, emiatt is eljárás indul ellene és a rendőrök gondoskodtak az okmány visszavonásáról – mondta Szenti Szabolcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.